JL Audio introducerar XDM

JL Audio introducerar XDM

– En serie kompakta och mångsidiga förstärkare för land eller hav.

Kvalitetsljud från början till slut
XDM-seriens förstärkare är utrustade med differentialbalanserade ingångar samt ett exklusivt, valbart ingångsfilter för brusfri prestanda i båt eller bil.

XDM-förstärkare har JL Audios högpresterande NexD™ teknik, vilket gör att dessa kompakta förstärkare kan leverera kraftfullt ljud av högsta kvalitet med mycket hög effektivitet och minskade krav från fordonets eller fartygets laddningssystem och batterier.

XDM- har en mängd olika filteralternativ i studiokvalitet. Varje subwooferförstärkare/subkanal har ett lågpassfilter med ett filterområde på 50Hz till 500Hz och branthet på 12 eller 24 dB/oktav.

Full-range förstärkare/kanaler har ett högpassfilter med ett 50Hz till 5KHz filterområde, och vissa har även ett bandpassfilter. Både högpass- och bandpassfilter erbjuder branthet på 12 dB/oktav.

För att ytterligare göra det flexibelt kan man koppla ihop med JL Audio HD-RLC eller MHD-RLC fjärrkontroll, dessa finns som tillbehör.

JL Audios exklusiva Advanced Rollback Protection-teknologi, som skyddar om förstärkaren närmar sig en hög driftstemperatur, som då sänker toppeffekten, utan att ändra förstärkningen, tills förstärkaren svalnar. När förstärkaren svalnar, återställer kretsen full toppeffekt.

JL Audios kompletta sortiment av XDM-förstärkare inkluderar:
4st XDM full-range förstärkare med upp till 8-kanaler

3st XDM multi-range förstärkare 2+1, 4+1

3st XDM monoblock förstärkare

News! 2st 24volts steg blir också aktuella i EU!

Lanseras i EU första kvartalet 2024

Se hela serien här